LUNCH V.14 115 KR ( avh 105:- )
11.00 – 14.00
11.00 – 14.00
Måndag
Ugnsbakad falukorv serveras med potatispuré & senapskräm
Tisdag
Grekiska biffar serveras med stekt potatis, grekisksallad & fetaoströra (L)
Onsdag
Grillad kycklingfilé serveras med ugnsrostad potatis & svampsås
Torsdag
Köttfärslimpa serveras med koktpotatis, brunsås & lingonsylt
Fredag
Nattbakad karré serveras med örtrostad potatis & BBQ-sky
Fredagsfika: smulpaj med vaniljgrädde ( LF )
——————————————————————————————-
Veckans Pasta: Mexicana pasta toppas med Grana padano & persilja ( G )
Veckans Sallad: parmaskinka, pestopasta, soltorkade tomater, vitlöksmarinerad kronärtskocka & caesardressing
Á la Carte 125:- ( avh 115:- )
Husets schnitzel m. pommes & bearnaisesås ( G )
Raggmunk med stekt fläsk & lingon ( G)
Lövbit m. pommes & persiljesmör
Husets panerade spättafilé serveras med kokt potatis & remouladsås ( G )
Hamburgare ( 150g ) med bröd & pommes ( G)
Kebab/Gyros med pommes/ris & mildsås
Falafel med pommes/ris & mildsås
Kebab/Gyros rulle & mildsås (G)
Vegetarisk Lasagne (G)
Sallader 115:- ( avh 105:- )
Inkl: Läsk, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe samt kaka
( Ingår i alla sallader: sallad, tomat, gurka, lök, majs )
Caesar sallad ( Krutonger, parmesan, Bacon, kyckling, Caesar dressing ) ( G )
Räksallad ( färska handskalade räkor, citron, rhode island dressing )